Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سال تحصیلی ۱۴۰۰ دانشجویان دانشگاه شیراز از امروز پنجشنبه در حالی آغاز شد که به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ و تکمیل نشدن فرآیند واکسیناسیون دانشگاهیان، خبری از آموزش حضوری در نیمسال اول نیست.

امسال دومین سال و چهارمین ترم آموزش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی است که به دلیل شیوع کرونا ویروس، به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد و دانشجویان امکان حضور فیزیکی در محیط دانشگاه را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید نادگران رئیس دانشگاه شیراز پنج‌شنبه در آیین استقبال و معارفه دانشجویان نوورود دانشگاه شیراز، اظهار کرد:فعالیت‌های دانشگاه در دوران پاندمی کرونا متوقف نشد و ما فعالیت‌های خود را به صورت مجازی و با همان قوت پیش بردیم.

رئیس دانشگاه شیراز ادامه داد: امیدواریم با تمهیداتی که از سوی مسئولین کشور اندیشیده می‌شود بتوان دانشگاه‌ها را به تدریج به سمت  آموزش حضوری سوق داد. 

وی یادآوری کرد: دانشگاه بزرگ شیراز یکی از سیزده دانشگاه‌ برتر کشور و همچنین به عنوان یک سرمایه ملی و معنوی در جنوب کشور محسوب می‌شود که بیش از هفتاد سال قدمت دارد.

نادگران اضافه کرد: دانشگاه شیراز با بیش از ۲۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف و ۷۵۰ عضو هیأت علمی و استاد برجسته با سابقه ملی و بین‌المللی از جایگاه مطلوبی در سطح کشور بهره می‌برد،همچنین نزدیک به پانزده دانشکده داریم.

وی عنوان داشت: دانشگاه شیراز یک دانشگاه جامع است که بر تارک آموزش عالی کشور می‌درخشد و از اغلب رشته‌ها در زمینه‌های مختلف علوم، مهندسی، کشاورزی، علوم انسانی، دامپزشکی، علوم اجتماعی و دیگر رشته‌های مهم علمی و آموزشی برخوردار است.

نادگران با بیان اینکه دوران دانشجویی و دوران تحصیل علم در دانشگاه تفاوت زیادی با دوران تحصیل علم در دبیرستان دارد،گفت: ملاحظات دانشجو بودن و در شاخص و تراز دانشگاهی قرار گرفتن از الزامات هر دانشجو به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه باید وقت و انرژی دانشجو صرف کنجکاوی شود، تصریح کرد: فراگرفتن علم در دانشگاه به میزان ۹۰ درصد بستگی به عملکرد و وضعیت علمی دانشجویان دارد. لذا یادگیری و آینده سازی برای دانشجو در درجه اول به نوع عملکرد و سطح علمی دانشجویان برمی‌گردد.

این مقام مسئول افزود: همه رشته‌های تحصیلی که در دانشگاه شیراز وجود دارند علمی، پژوهشی و آموزشی هستند و دانشجویان باید بکوشند تا با علاقه و جدیت، در رشته خود موفق باشند.

وی ادامه داد: در کنار درس خواندن فعالیت فوق برنامه نقش بسزایی دارد. فعالیت‌های فوق برنامه نباید تحت‌الشعاع درس‌خواندن قرار بگیرد و درس خواندن نیز نباید تحت تأثیر فعالیت‌های فوق برنامه باشد.

نادگران اعلام کرد: دانشگاه شیراز از امکانات بسیاری در زمینه‌های ورزشی، شرکت در کانون‌های فرهنگی دانشجویی، شرکت در تشکل‌های دانشجویی و دیگر برنامه‌های فوق برنامه بهره می‌برد و بهتر است که دانشجویان از همان ابتدای ورود به دانشگاه فعالیت‌های خود را حداقل در یک برنامه فوق‌برنامه آغاز کنند.

رئیس دانشگاه شیراز بیان کرد: دوران دانشجویی دوران بسیار شیرین و ذی قیمتی است که وقتی به پایان برسد باعث غبطه خوردن و حسرت فرد می‌شود. بنابراین دانشجویان بایستی با برنامه‌ریزی مدون و منسجم برای پیشبرد اهداف زندگی خود در این دوران از وقت و انرژی‌شان به شکل بهینه استفاده کنند.

برچسب‌ها بازگشایی دانشگاه ها دانشجو دانشگاه شیراز شیراز آغاز سال تحصیلی حمید نادگران فارس پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازگشایی دانشگاه ها دانشجو دانشگاه شیراز بازگشایی دانشگاه ها دانشجو دانشگاه شیراز شیراز آغاز سال تحصیلی حمید نادگران فارس دانشگاه شیراز فوق برنامه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به رسالت دانشگاه‌ها، گفت: یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه‌ها، تقویت قدرت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری امروز در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسان‌ها است، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه‌ها به خداشناسی و تربیت انسان‌ها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه‌ها است و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه‌ای تبدیل می شود همچنان که امروز نیز می‌بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سال‌ها است بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، اما برخی مدیران ما نتوانسته‌اند هیچ برنامه‌ای در این زمینه ارائه دهند.

 ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند،گفت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

حمیدزاده، رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

وی عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

انتهای پیام/781/

دیگر خبرها

  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول