Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز از راه‌اندازی دومین بازارچه‌ تولیدات دانشجویی با عنوان «چرتکه» به صورت مجازی خبر داد.

علی حفیظی، مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به روند اجرایی بازارچه چرتکه گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برگزاری نمایشگاه‌های حضوری، دانشگاه شیراز با طراحی اولین وب‌سایت فروشگاهی دانشجویان، نمایشگاه دستاورد‌های دانشجویی و تولیدات دانشجویی چرتکه را به‌صورت مجازی برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حفیظی مطرح کرد: فراخوان بازارچه از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف منتشر شد و تعداد ۱۴۰هنرمند از ۹ دانشگاه مختلف، تمایل خود را به شرکت در بازارچه اعلام کردند که هم‌اکنون ۹۵ غرفه با قریب ۱۵۰۰ محصول در سایت قابل مشاهده است.

مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز در خصوص ویژگی‌های این نمایشگاه نیز بیان داشت: ازجمله ویژگی‌های بارز این نمایشگاه، ایجاد یک زیست‌بوم نوآورانه و فناورانه برای دانشجویان سراسر کشور است که امکان تعامل دوجانبه و ارزیابی کیفیت از سوی خود دانشجویان را به وجود می‌آورد، همچنین این وب‌سایت امکان برگزاری دوره‌های آموزشی دارد.

حفیظی تصریح کرد: در این دوره از بازارچه، دوره‌های مختلف آموزشی در ۱۵حوزه صنایع دستی و ۱۱حوزه کسب‌وکار طراحی شده است که در طول جشنواره اجرایی خواهد شد. این دوره‌ها شامل کارگاه آموزش بسته‌بندی، کارگاه مدل کسب‌وکار، کارگاه‌های مختلف هنری و ... است.

مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز اظهار داشت: در این نمایشگاه مجازی، دانشگاه‌های سراسر کشور با ایجاد صفحه‌ شخصی دانشگاه خود در سایت احراز هویت شده و سپس دانشجویان آن دانشگاه می‌توانند محصولات خود را در دسته‌بندی دانشگاه خود بارگذاری کنند.

حفیظی بیان کرد:  بازارچه‌ چرتکه از ۲۶ بهمن‌ماه آغاز شده و تا ۶ اسفندماه ۱۳۹۹ ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای بازدید و ثبت‌نام در این بازارچه می‌توانند به سایت چرتکه به ‌نشانی https://chortkehbazar.ir مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شیراز بازارچه چرتکه فضای مجازی مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۲۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی گفت:‌ این اقدامات با هدف مبارزه با  قاچاق  وجرائم اقتصادی انجام شده و در جریان طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرائم اقتصادی ، کالای قاچاق و جرائم گمرکی  انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، گفت: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند که از فعالیت این‌ها نیز جلوگیری شد.

به گفته رحیمی در یک ماه اخیر گذشته ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز،  قمار و پولشویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، نیز مورد شناسایی قرار گرفته و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد. همچنین به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری شش نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای  گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین  فعال در حوزه قاچاق و جرائم اقتصادی نیز دستگیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • افتتاح بازارچه کسب و کار دانش آموزی در روستای قاسم‌آباد بجستان
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و عکس جاذبه‌های شیراز در سئول
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی