Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@22:11:08 GMT

آموزش مجازی مانع آموزش خوب نیست

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۹۳۳۵۳

آموزش مجازی مانع آموزش خوب نیست

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه شیراز با اشاره به تداوم آموزش‌ها به شکل مجازی به دلیل شیوع کرونا و ضمن تاکید براینکه آموزش مجازی نمی‌توان به شکل کامل جایگزین آموزش حضوری باشد، خاطرنشان کرد که این شیوه آموزش مانع فعالیت خوب و با کیفیت آموزشی نیست.

حمیدرضا نادگران در مراسم معارفه‌ی نودانشجویان دانشگاه شیراز که به شکل مجازی برگزار شد، ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود، به قدمت بیش از هفتادساله‌ی دانشگاه شیراز اشاره کرد و آن را سرمایه‌ی علمی جنوب کشور خواند و گفت: دانشگاه شیراز، یکی از دانشگاه‌های تراز اول کشور با پیشینه‌ی علمی و معتبر ملی و بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه شیراز، نادگران در این مراسم مجازی که با حضور بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی جدید برگزار شد، گفت: این دانشگاه با بهره‌مندی از ۷۲۰ استاد که تعداد شایان توجهی از آن‌ها در زمره‌ی چهره‌های ماندگار کشور هستند، از امکانات مطلوب آزمایشگاهی، آموزشی و پژوهشی برخوردار است.

وی تعداد کُل دانشجویان این دانشگاه را نزدیک به ۱۴هزار نفر اعلام و اضافه کرد: در سال تحصیلی جدید ۵۹۴۸ دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری  پذیرفته شده‌اند که از این تعداد ۲۹۸۵ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۲۶۸۷ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و ۴۶۸ دانشجو نیز در مقطع دکتری تخصصی به دانشگاه شیراز راه یافته‌اند.

نادگران کیفی بودن آموزش و در نتیجه‌ی آن کیفی و موفق بودن دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه شیراز را از دیگر شاخص‌های این دانشگاه دانست که این دانشگاه را در جایگاه دانشگاه‌های برتر کشور و منطقه قرار داده است و گفت: دانشگاه‌ شیراز، همچون دیگر دانشگاه‌های کشور با شیوع بیماری کرونا، برای صیانت از جان دانشجویان، کارمندان و استادان، رویه‌ی آموزش الکترونیکی را پی گرفته است و تا رفع کامل این بلای جهانی به همین رویه ادامه خواهد داد.

او آموزش مجازی را دارای ملاحظاتی خواند و افزود: آموزش مجازی نمی‌تواند به‌صورت کامل جایگزین آموزش حضوری شود؛ اما به‌میزان ۸۰درصد نیازهای دانشجویان را رفع می‌کند که در شرایط کنونی باید بهترین بهره را از آن برد.

نادگران با تاکید بر اینکه آموزش مجازی هیچ مانعی برای دسترسی به آموزش خوب نیست، اضافه کرد: با توجه به اینکه کنکور دیر برگزار شد و نتایج هم به‌تازگی اعلام شده است، یک ماه و نیم از سال تحصیلی گذشته؛ از همین‌رو تعداد واحدهایی که برای ورودی‌های جدید در نظر گرفته شده، از نیم‌سال معمولی کمتر است.

وی از دانشجویان خواست که با توجه به محدودیت زمانی، جدیت بیشتری در تحصیل خود به خرج دهند و تأکید کرد: دانشجویان باید از نیم‌سال اول برنامه‌ریزی کارا و منسجمی داشته باشند و دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز باید دوره‌های تحصیلی خود را با حساسیت پیگیری کنند.

نادگران ضمن درخواست از دانشجویان برای اهتمام به دستورالعمل‌های دانشگاه و مراجعه به استادان مشاور برای رفع ابهامات، ادامه داد: هر دانشجو می‌تواند از طریق سیستم و اتاق‌های مجازی که برای ارتباط استاد و دانشجو تدارک دیده شده است با استاد راهنمای خود در ارتباط باشد.

رئیس دانشگاه شیراز همچنین استفاده از امکانات ورزشی دانشگاه را به‌علت حضور نداشتن دانشجویان در دانشگاه به آینده موکول کرد.

مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز نیز به فعالیت‌های معاونت فرهنگی این دانشگاه اشاره و اضافه کرد: دانشگاه شیراز با ۱۸کانون فرهنگی، ۹ تشکل اسلامی و ۷۴ انجمن علمی و ... پذیرای دانشجویان با انواع استعدادها، علایق و توانمندی‌ها خواهد بود.

حفیظی از همه دانشجویان دعوت کرد تا با حضور و فعالیت در نهادهای خودجوش دانشجویی زمینه‌ی رشد همه‌جانبه‌ی خود را فراهم کنند؛ زیرا آینده‌ی کشور در دست آنان است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شیراز نیز ضمن خوش آمد به دانشجویان ورودی جدید، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک و با مهار کامل کرونا، بار دیگر شاهد بازگشت جنب و جوش و نشاط به دانشگاه‌ها باشیم.

واعظی به دانشجویان گفت: دوران دانشجویی دورانی است که باید از لحاظ علمی و اخلاقی، رشد مناسب به دست آورید؛ ما نیز در دانشگاه تلاشمان را خواهیم کرد تا بسترساز این رشد و بالندگی شما باشیم.

براساس این گزارش، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، مراسم مجازی آشنایی خانواده دانشجویان جدید با دانشگاه شیراز نیز برگزار شد.

واعظی، معاون دانشجویی دانشگاه شیراز در این مراسم تاکید کرد که با مجازی شدن تحصیل، امروز بیش از گذشته نیاز به همیاری و همکاری خانواده‌های دانشجویان وجود دارد.

رئیس دانشگاه شیراز نیز با اشاره به شرایط خاص کشور به واسطه شیوع کرونا، گفت: والدین باید متوجه تفاوت ماهوی فضای دانشگاه و مدرسه باشند و بدانند که هم دانشجو و هم خانواده‌ها فضای ذهنی و فکری دیگری را تجربه خواهند کرد.

حمیدرضا نادگران با اشاره به اهمیت توجه خانواده‌ها و فراهم شدن فضای صحبت برای دانشجویان در محیطی کارآمد و پویا و با هدف پیشگیری از آسیب‌های احتمالی، از آمادگی مرکز مشاوره دانشگاه شیراز برای همراهی در این مسیر خبر داد.

رئیس دانشگاه شیراز گفت: هدف ما در دانشگاه این است که جوانان با همان سلامت نفس و روح که وارد دانشگاه شده‌اند، تحصیلات خود را ادامه دهند و افرادی موفق و سربلند برای خود و کشور شوند.

رحیمی رئیس مرکز مشاوره و روان درمانی دانشگاه شیراز نیز با اشاره به شرایط پیش آمده در کشور و برگزاری برنامه‌های دانشگاهی به‌صورت مجازی گفت: بحث همانندسازی بحثی بسیار مهم در روان‌شناسی بویژه برای جوانانی در سن دانشجویان است. به این معنی که کسی را الگوی خود قرار می‌دهند و متاسفانه در شرایط کنونی که بوجود آمده، این همانندسازی دانشگاهی را نداریم.

وی افزود: هرکس در زندگانی خود، مراحلی چون رشد شخصیتی یا آموختن مهارت‌های جدید زندگی دارد. در سن جوانی دانشجویان به‌دلیل هیجاناتی که دارند، به‌شدت آسیب‌پذیرند؛ به‌ویژه این نسل، چون در شرایطی پرورش یافته‌اند که همه‌چیز برایشان فراهم بوده است. در دانشگاه باید کسانی پرورش یابند که افزون‌بر تخصص، تعهد و روحیه‌ی مسئولیت‌پذیری داشته باشند.

رحیمی ادامه داد: برای آنکه فرایند پرورشی دانشجویان به‌درستی انجام شود، باید خانواده‌ها ارتباط خود را با مرکز مشاوره حفظ کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه شيراز آموزش مجازی دانشجویان رئیس دانشگاه شیراز دانشگاه شیراز نیز ی دانشگاه شیراز آموزش مجازی دانشگاه ها خانواده ها برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۳۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد

ایسنا/فارس مرحله ۱۴ گانه چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان شیراز از امروز 13 اردیبهشت‌ماه آغاز شد.

مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات ویژه دانش‌آموزان نواحی چهارگانه شیراز امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز برگزار شد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در حاشیه این مراسم گفت: به دلیل پهناور بودن استان، بین مرحله شهرستان و مرحله استانی مسابقات قرآن یک مرحله به نام مرحله ۱۴ گانه ایجاد شده تا دانش‌آموزان مستعد بیشتری در زمینه قرانی شناسایی شوند.

فرشید قاسمی تصریح کرد: در این مرحله دانش‌آموزان مناطق همجوار با هم به رقابت می‌پردازند و در نهایت برترین آن‌ها در این مرحله به مرحله استانی راه پیدا خواهند کرد.

وی افزود: مرحله ۱۴ گانه چهل ودومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان استان فارس در شهرستان‌ها و مناطق اقلید، سرچهان، ارسنجان، خرامه، سروستان، لارستان، داراب، فیروزآباد، اشکنان، ممسنی، بالاده، شیراز، سپیدان و قیروکارزین برگزار و یا در درحال برگزاری است.

قاسمی گفت: مسابقات شیراز با حضور بیش از هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز دختر و پسر متوسطه اول و دوم نواحی چهارگانه شیراز و به میزبانی آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز به صورت جداگانه برگزار می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش فارس افزود: این مسابقات در ۱۲ رشته شامل حفظ، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، گفتمان مهدوی، انشای نماز، مداحی، دعاخوانی و اذان برگزار می‌شود.

رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز نیز در این مراسم گفت: امروز اگر نگاهی به آسیب‌ها، مشکلات و آفت‌های جامعه بیندازیم، متوجه می‌شویم علت عمده این آسیب‌ها و مشکلات به دلیل دوری از قرآن و آیات نور بوده است.

مجید احمدی ادامه داد: هر کجا که بشر آسیب دیده، و دچار آشوب درون شده است، به جهت بی‌تقوایی، دوری از آیات الهی و آرامش حاصله از آن بوده است.

وی گفت: امروز توفیقی نصیب ما شده است که در این مکان، شهید عزیزی که نوجوان و احتمالا دانش‌آموز بوده و تازه تفحص شده است را در سالروز شهادت امام جعفر صادق، جد این شهید بزرگوار، میزبانی کنیم.

رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک شیراز با بیان اینکه اگر بخواهیم جامعه‌ای بهتر داشته باشیم باید از آیات قرآن و آموزه‌های آن در محیط کار و اجتماع استفاده کنیم، افزود: دانش‌آموزان باید آیات الهی را بخوانند و کمک کنند که محیط ما و اجتماع ما قرآنی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان شیراز آغاز شد
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان