Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد دهقانی، سه‌شنبه به ایرنا بیان داشت: جمعیت ایرانی پیشبرد، ارتباط صنعت و دانشگاه با همکاری مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با هدف بررسی و تعیین نقش دولت، دانشگاه‌ها و بخش خصوصی در تحکیم ارتباطات مشترک، دستیابی به سازوکارهای لازم و تعیین راهبردهای مناسب برای تحقق این موضوع فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، هدف اصلی برگزاری این همایش را بررسی و تعیین نقش دولت، دانشگاه‌ها و بخش خصوصی و راهکارهای ایجاد هم‌افزایی مطلوب عنوان کرد.

دهقانی، با اشاره به نقش ارتباط صنعت و دانشگاه در تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: بر این اساس، موضوع‌هایی همچون جایگاه ارتباط دانشگاه و صنعت در برنامه توسعه ششم، علم، فناوری و نوآوری در الگوی پیشرفت ایران، روش‌های توسعه مهارت و اشتغال‌پذیری در برنامه‌ریزی‌های آموزشی دانشگاه‌ها و مدارس، تبیین سیاست‌ها و راهکارهای کارآفرینی، تجاری‌سازی دستاوردهای علمی و رفع نیازهای صنعت، اکوسیستم نوآوری راهبردی اثربخش در حوزه تعاملات دانشگاه و صنعت و ایفای نقش دانشگاه‌های نسل سوم در توسعه منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی به بحث و تبادل نظر گذاشته خواهد شد.

به گفته رییس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، این همایش به ‌صورت وبینار (ویدیوکنفرانس) در حال برگزاری است و ۵۵ سخنران از ۳۸ مرکز علمی، صنایع دولتی و خصوصی و چهار وزارتخانه در مدت 2 روز به بیان دیدگاه‌های خود می‌پردازند.

رییس مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، خروجی این همایش را تدوین سندی راهبردی عنوان کرد که در اختیار وزارتخانه‌ها قرار می‌گیرد.
مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، مرکزی اطلاعاتی و پژوهشی است که با هدف بهبود تولید و توزیع اطلاعات علمی در ایران و کشورهای منطقه فعالیت می‌کند. این مجموعه، اطلاعات چاپی و الکترونیکی را در قالب نشریات فارسی و زبان‌های دیگر در اختیار محققان، دانش پژوهان و مراکز علمی و تحقیقاتی قرار می‌دهد.

برچسب‌ها پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ویدئوکنفرانس وزارت صنعت معدن و تجارت دانشگاه شیراز اقتصاد مقاومتی شیراز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ویدئوکنفرانس وزارت صنعت معدن و تجارت دانشگاه شیراز اقتصاد مقاومتی شیراز پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ویدئوکنفرانس وزارت صنعت معدن و تجارت دانشگاه شیراز اقتصاد مقاومتی شیراز اخبار کنکور پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دانشگاه ها منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۶۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد