Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حمید نادگران در یک نشست مطبوعاتی مجازی با بیان اینکه آماده پذیرش دانشجوبان جدیدالورود در سال تحصیلی جدید هستیم، افزود: پس از برگزاری موفق کنکور‌های مختلف دکتری، کارشناسی ارشد و اخیرا کارشناسی در سراسر کشور، احتمال داده می‌شود تا پایان مهرماه یا اواسط آبان نتیجه نهایی پذیرش‌ها مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به محض دریافت نتایج قطعی، ظرف مدت یک هفته کار پذیرش دانشجویان به شکل مجازی را دنبال خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه شیراز ادامه داد: با هماهنگی و برنامه ریزی معاونت دانشجویی و فرهنگی، امکان حضور دانشجویان جدید الورود برای یک روز در راستای آشنایی با دانشگاه شیراز و بخش‌های مختلف آن فراهم خواهد شد.

نادگران با بیان اینکه سه سناریو برای آموزش دانشجویان در سال تحصیلی جدید تعریف شده، عنوان کرد: در صورت کاهش شیوع بیماری کووید ١٩ و اجازه ستاد ملی و استانی مبارزه با این بیماری، دانشجویان همانند سال قبل حضوری در دانشگاه به تحصیل می‌پردازند. سناریوی دوم ترکیبی از کلاس‌های حضوری و مجازی و همچنین سناریوی سوم به برگزاری کلاس‌های مجازی اختصاص داده شده است.

او به چگونگی برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه‌های دکتری و کارشناسی ارشد هم اشاره و در این خصوص بیان کرد: اعضای کمیته دفاع به شکل حضوری در جلسه حاضر می‌شوند، اما در عین حال امکان حضور مجازی اساتید هم فراهم شده است. همچنین شرایط حضور مجازی افراد و دیگر دانشجویان در جلسات دفاع به شکل مجازی فراهم شده است.

رئیس دانشگاه شیراز تصریح کرد: در اوایل پاییز سال گذشته تعداد دانشحویانی که می‌توانند برای سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ پذیرش شوند از دانشگاه پرسیده شد. البته شیوع ویروس هیچ محدودیتی برای پذیرش ایجاد نکرده کمااینکه ظرفیت پذیرش در سال تحصیلی جدید هم افزایش یافته است.

نادگران با تاکید بر اینکه زیرساخت دانشگاه شیراز در حوزه مجازی زیر ساخت‌های بسیار خوبی است، نکلیف دانشجویان غیربومی دانشگاه شیراز در سال تحصیلی جدید و امکان استفاده آن‌ها از خوابگاه‌های دانشجویی را منوط به چگونگی انجام آموزش‌های حضوری و مجازی و همچنین شرایط شیوع بیماری کووید ١٩ و اجازه ستاد ملی کرونا عنوان کرد.

او خاطرنشان کرد: وضعیت حضور دانشجویان خارجی این دانشگاه تفاوتی با دانشجویان ایرانی ندارد و از طریق اینترنت و بستر مجازی در کلاس‌های برخط دانشگاه شرکت می‌کنند و اگر کلاس‌ها به سمت برگزاری حضوری برود، می‌توانند به کشور بازگردند.

نادگران همچنین از پیگیری‌ها برای اعمال تخفیف ۳۰ درصدی شهریه دروس متغیر دانشجویان دانشگاه شیراژ در سال تحصیلی جدید خبر داد.

او تاکید کرد: بکارگیری هر نوع وسیله‌ای مانند موبایل و یا دستگاه‌های مشمابه آن در همه جلسات کنکور ممنوع است و ورود با مویابل به محیط آزمون، تخلف محسوب می‌شود. خوشبختانه در کنکور‌هایی که در شیراز و سطح استان فارس برگزار شد، تنها دو مورد داشتیم که باموبایل خاموش در جلسه حاضر شده بودند. بلافاصله موبای‌ها اخذ و وضعیت صورت جلسه شد و پس از اتمام جلسه موبابل‌ها پس داده شد.

رئیس دانشگاه شیراز با بیان اینکه اقدامات زیادی در سطج دانشگاه با همدلی و همفکری مقامات استانی و کشوری انجام شده است، به تعامل خوب دانشگاه شیراز در خصوص ویروس کرونا با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاونت علمی ریاست جمهوری و استانداری فارس اشاره و بیان کرد: یک کارگروه علمی متشکل از این مجموعه‌ها اقدام به تشکیل جلسات متعددی کرد و از همه دانشگاه‌های فارس برای ارائه پیشنهاد در زمینه شیوع بیماری کرونا دعوت کرد. بیش از ٩٠ پروپوزال در زمینه‌های پژوهشی مربوط به کرونا به دییرخانه کارگروه ارسال شد و در حال حاضر کار برخی آغاز شده و برخی در مرحله بررسی قرار دارند.

نادگران افزود: یکی از اقدمات خوب دانشگاه شیراز تشکیل کارگروه تولید واکسن بود که به نتایج بسیار خوبی در این زمینه رسیده و همچنین پروپوزال‌های دیگری هم تهیه شده که امید است با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کار این کارگروه با سرعت بیشتری پیش رود.

او تاکید کرد: تولید واکسن، فرآیندی زمان بر و هزینه بر است، اما علی‌رغم همه مشکلات موجود با یک حرکت و روحیه جهادی کار آغاز شده و ادامه دارد و تلاش دانشگاه برای تسریع به کار این عزیزان مجدانه ادامه دارد.

افزایش مگا پروژه‌های نفتی دانشگاه شیراز در دوران شیوع کرونا

رئیس دانشگاه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به افزایش ۳۴۰ درصدی تفاهم نامه‌های بین‌المللی اشاره و با بیان اینکه از٥ تفامه نامه با دانشگاه‌های معتبر دنیا به ٢٢ تفاهم نامه رسیده‌ایم، اعلام کرد که تعداد قرارداد‌های پژوهشی داخلی این دانشگاه نیز از رشد ١٠ درصدی برخوردار است و اکنون ١٣٢ قرارداد پژوهشی داخلی در دستور اجرا دارد.

نادگران همچنین به افزایش ٤٠٠ درصدی قراردادی پژوهشی بین‌المللی در سال ٩٨ اشاره و بیان کرد: علی‌رغم شیوع بیماری کرونا، اما قرارداد‌های دانشگاه در مگا پروژه‌های نفتی و غیرنفتی افزایش یافته و اکنون شش قرارداد در این حوزه‌ها داریم.

او بیان کرد: کل قرارداد‌های دانشگاه شیراز از ٨ میلیارد تومان به ٣٣ میلیارد تومان افزایش یافته که رشد بسیار قابل ملاحظه‌ای است.

رئیس دانشگاه شیراز با بیان اینکه دانشگاه‌ها دارای یک رسالت و مسئولیت اجتماعی هستند و مردم از دانشگاه‌ها برای حل مشکلاتشان مطالبه و انتظار دارند، گفت: دانشگاه‌ها باید به شکل دقیق و علمی مبتنی بر حل مسئله نیاز‌ها و مشکلات مردم پاسخگوی جامعه باشند.

نادگران اضافه کرد: نسل‌های اول و دوم دانشگاه‌ها در سطح دنیا به ترتیب آموزشی و پژوهشی بود، اما رسالت نسل سوم دانشگاه‌ها به ورود دانشگاه‌ها به متن حامعه و کشیدن مسائل مرتبط با مردم به زیر تیغ پژوهش در دانشگاه‌ها اختصاص یافت.

او گفت: دانشگاه شیراز یکی از اولین دانشگاه‌هایی بود که وارد این مسیر شد و اکنون در ابتدای ورود به دانشگاه‌های نسل سوم قرار دارد و در این راستا پردیس نوآوری دانشگاه با محوریت اساتید دانشگاه‌ها راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه شیراز ادامه داد: با تمهیدات به موقع دانشگاه در اواخر بهمن سال گذشته، اجازه داده نشد تا دانشجویی به این بیماری مبتلا شود و تاکنون نیز گزارشی مبنی بر ابتلای دانشجویان دانشگاه شیراز به بیماری کرونا داده نشده است.

به گفته نادگران، بخش قابل توجهی از هزینه اینترنت دانشجویان رایگان انجام شده و همچنان تعامل با وزارت ارتباطات ادامه دارد تا این وضعیت برای شروع کلاس‌ها در نیمسال تحصیلی جدید تداوم یابد.

او با بیان اینکه بخشی از بودجه و اعتبارات دانشگاه از درآمد‌های اختصاصی خود دانشگاه برای انجام امور مختلف تامین می‌شود، گفت: با شیوع بیماری کرونا بخش عمده‌ای درآمد‌های اختصاص دانشگاه کاهش یافت و در تنگنا‌های شدید مالی و اعتباری در این حوزه قرار گرفتیم.

رئیس دانشگاه شیراز بیان کرد: بخش‌های دیگر به شکل بالقوه نیز تصمیم داشتیم که بتوانیم درآمد کسب کنیم که به دلیل حاکمیت بیماری کرونا معطل مانده و از این نظر دانشگاه دچار ضرر مالی شدیدی شده است.

نادگران همچنین در بخش پایانی سخنان خود با گرامیداشت مقام خبرنگار، بیان کرد: همه جامعه باید متوجه حساسیت، اهمیت و ارزش کار اصحاب رسانه باشند و امید است همه سازمانها، دستگاه‌های اجرایی و ... این اهمیت را سرلوحه کار خود قرار دهند، چرا که اصحاب رسانه حلقه واسط بین دستگاه‌ها و مردم صبور و فهیم کشور هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه شیراز کلاس های مجازی کرونا ویروس رئیس دانشگاه شیراز سال تحصیلی جدید دانشگاه شیراز بیماری کرونا شیوع بیماری دانشگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۸۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • انتفاضه دانشجویان فرانسوی در حمایت از فلسطین
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • میزبانی دانشگاه قم از یک لاله‌ گمنام دفاع مقدس
  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم