Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه شیراز، با اشاره به اینکه اولویت برگزاری امتحانات پایان ترم به صورت حضوری است، گفت: تصمیم نهایی در خصوص امتحانات فعلا اعلام نمی‌شود و متعاقبا با توجه به شرایط اعلام خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست مجازی روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان فارس با حضور حمید نادگران، رئیس دانشگاه شیراز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست مجازی که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به بیان دیدگاه‌ها و مهمترین اقدامات در زمینه‌ی آموزش مجازی و مسائل مرتبط با شیوع بیماری کرونا پرداختند.
نادگران در این نشست اظهار کرد: علیرغم همه‌ مشکلات، آموزش مجازی می‌تواند در زمان بحران به کمک آموزش عالی بیاید و کار را به پیش ببرد و از افت تحصیلی دانشجو و مسائل دیگر جلوگیری کرد.
رئیس دانشگاه شیراز در ادامه به بیان گزارشی از دانشگاه شیراز پرداخت و گفت: این دانشگاه به عنوان دانشگاه مادر استان وظیفه دارند تا با سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جلسه بگذارد و تجربیات را منتقل کند.
وی گفت: دورنمای ویروس کرونا به صورت دقیق مشخص نیست و به حال باید تلاش شود که به مرحله واقعی کنترل ویروس برسیم.   نادگران بیان کرد: وضعیت خوب استان فارس در ارتباط با کرونا در بین استان‌های کشور، نشان دهنده تلاش‌های ایثارگرانه و دلسوزانه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا و شخص استاندار است.
رئیس دانشگاه شیراز افزود: استان فارس در مقابله با ویروس کرونا به صورت علمی عمل کرده و از ظرفیت بخش‌های علمی بهره برده است.
نادگران ذهنیت آماده از آموزش‌های مجازی و اعتقاد به این سیستم آموزشی را برای شرایط فعلی ضروری برشمرد و گفت: اموزش مجازی پیش از کرونا هم در سطح دنیا انجام می‌شد و دانشگاه شیراز در این زمینه سابقه طولانی دارد و می‌تواند ممدکار سایر دانشگاه‌های استان باشد.
وی خاطرنشان کرد: باید همکاران دانشگاهی در سراسر استان صبر داشته باشند تا به تدریج مشکلات را حل کنند.
رئیس دانشگاه شیراز به موضوع کیفیت آموزش مجازی هم اشاره کرد و گفت: آموزش مجازی واقعی مبتنی بر تولید محتواست و اگر خوب برگزار شود کیفیتش کمتر از آموزش حضوری نیست.
نادگران اظهار کرد: علیرغم وجود زیرساخت‌های آموزش مجازی در دانشگاه شیراز، هیچ وقت این تعداد کاربر به سرور‌ها وصل نشده بود و این سبب بروز برخی مشکلات شد. اما به تدریج این مسائل حل شد ودر حال حاضر خدمات مناسبی ارائه می‌شود.
رئیس دانشگاه شیراز گفت: هفته گذشته چندین حمله سایبری از خارج از کشور به دانشگاه شیراز و برخی دانشگاه‌ها صورت گرفت داشتیم و خوشبختانه با توانمندی کارشناسان مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات شناسایی و پاسخ داده شد.
علیرضا افشاری فر، قائم مقام رئیس و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز هم در نشست مجازی روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان فارس بر لزوم وحدت رویه تاکید کرد و گفت: دانشگاه شیراز هم هماهنگ با دانشگاه‌های بزرگ کشور عمل می‌کند و ضروری است سایر دانشگاه‌های استان نیز بر اساس رویه اعلامی از سوی دانشگاه شیراز اقدام نمایند و هرکجا لازم شد بر اساس نیاز‌های خودمان تصمیم می‌گیریم.
افشاری فر افزود: هم اکنون در دانشگاه شیراز حدود ۹۰ درصد درس‌ها به آموزش مجازی برگزار می‌شود و بنای ما بر حفظ تقویم آموزشی است؛ اگرچه سناریو‌های مختلف بررسی شده است.
معاون آموزشی دانشگاه شیراز تاکید کرد: برای دروس عملی هم تصمیات در آینده اتخاذ و به دانشگاه‌های استان اعلام می‌شود.
وی به تولید محتوای مناسب برخی دروس در پردیس دانشگاه شیراز اشاره کرد و گفت: این محتوای مناسب در اختیار سایر دانشگاه‌های استان فارس قرار می‌گیرد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز، اولویت را برگزاری امتحانات پایان ترم به صورت حضوری عنوان و خاطرنشان کرد: بخش عمده ارزیابی در طول ترم به صورت مستمر انجام شود. اما تصمیم نهایی درخصوص امتحانات فعلا اعلام نمی‌شود و متعاقبا با توجه به شرایط اعلام می‌گردد.
افشاری فر، ارتباط خوب و موثر با دانشجویان در آموزش مجازی را ضروری توصیف کرد و یادآور شد: به همین منظور طرح  همیار دانشجو با همکاری مدیریت فرهنگی در دانشگاه شیراز اجرا می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شیراز تحصیلات تکمیلی کرونا ویروس دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی رئیس دانشگاه شیراز دانشگاه های استان سایر دانشگاه ها معاون آموزشی آموزش مجازی استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ "حسن ابوالحسین" گفت: با توجه به وجود صنایع مختلف و تعداد زیاد کارگران در استان، خطراتی نیز در فضای مجازی برای این گروه وجود دارد. 


وی با اشاره به فعالیت‌های مجرمانه در این فضا، اظهار داشت: کارگران به دلیل صرف وقت بیشتر در محیط کار، و عدم آگاهی از تهدیدات فضای مجازی، مورد توجه مجرمان سایبری قرار می‌گیرند و حساب‌هایشان با روش‌های مختلف تحت حملات کلاهبرداران قرار می‌گیرد. 


ابوالحسینی از کارفرمایان، کارخانجات و شرکت‌های تولیدی، صنعتی نیز خواست تا موضوعات کلاهبرداری در فضای مجازی را به کارگران اطلاع رسانی کنند و آنها را از موضوعات در این فضا آگاه سازند. 


این مقام انتظامی بیان داشت: اطلاع‌رسانی در فضای مجازی وظیفه اجتماعی تمامی افراد است و از کسانی که در این زمینه اطلاع رسانی فعالیت می‌نمایند، صمیمانه تشکر می‌کنم.


 این مقام مسئول خاطرنشان کرد: پلیس فتا در راستای افزایش سطح آگاهی و پیشگیری از جرم در فضای مجازی، به ارائه محتوای آموزشی و پیشگیرانه می‌پردازد و افراد جهت دریافت محتوا می‌توانند با مراجعه به سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.gov.ir و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان ما در ارتباط باشند.

دیگر خبرها

  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!