Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آیین آغاز به کار سومین مدرسه تابستانی کشوری یادگیری الکترونیکی گفت: موضوع تکنولوژی آموزشی از زمان شروع آموزش ها و پخش فیلم های آموزشی در مدارس آغاز شده و در سال های پس از آن، علاوه بر آموزش دیداری و شنیداری بر موضوع ارتباطات نیز تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «مصباح شمس» افزود: بر اساس آخرین تعریفی که در سال ۲۰۰۸ میلادی ارایه شد، باید موضوعات اخلاقی در آموزش در نظر گرفته شود و به دو موضوع تسهیل یادگیری و بهبود عملکرد نیز توجه شود تا تکنولوژی آموزشی منجر به مهارت افزایی و تغییر نگرش شود و عملکرد را بهتر کند. او اضافه کرد: به کمک وسایل فناورانه، در آموزش تحولات زیادی ایجاد شده است که بخشی از آن آموزش مجازی است و این نوع آموزش اهمیت فراوانی دارد و با پیشرفت تکنولوژی، دگرگونی هایی نیز در بستر آموزش ایجاد شده که باید از این بستر به بهترین شکل استفاده شود. معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به محیط های آموزشی آنها را شامل چهار دسته خانواده، مدرسه و دانشگاه، جامعه و فضای مجازی و آموزش مجازی برشمرد و ادامه داد: آموزش مجازی یکی از محیط های تاثیرگذار است و محدودیت های زمانی و مکانی را کمتر و دسترسی به آموزش دانشگاهی را بیشتر کرده است؛ زمانی که بخواهیم آموزش را به دفعات تکرار کنیم از آموزش مجازی استفاده می شود. دکتر شمس با تاکید بر اهمیت استفاده از آموزش مجازی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی، موضوع آموزش نیز پیشرفت چشمگیری داشته است و معاونت آموزش وزارت بهداشت بسته های تحولی در زمینه آموزش را به دانشگاه ها ارایه کرده که یکی از این بسته های تحولی، بسته توسعه آموزش مجازی است؛ در همین راستا ماموریت هایی به دانشگاه ها محول شده و دانشگاه های بزرگ مانند دانشگاه علوم پزشکی شیراز ماموریت های ملی دارند و به همین دلیل برنامه هایی مانند مدرسه های تابستانی با هدف انتقال تجربیات بین دانشگاه های مختلف کشور، برگزار می شود. او با بیان توسعه روزافزون تکنولوژی فناوری اطلاعات، یکی از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی شیراز تقویت و توسعه آموزش مجازی دانست و افزود: کارهای ارزشمندی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده و برنامه های بسیاری از شیراز به سایر دانشگاه های کشور ارسال شده است. معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار امیدواری کرد برگزاری برنامه هایی مانند سومین مدرسه تابستانی کشوری یادگیری الکترونیکی اثربخشی لازم را در زمینه ارایه آموزش های مفید و انتقال تجربیات بین دانشگاه های کشور، داشته باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش مجازی جامعه دانشگاه های علوم پزشکی مدرسه معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۰۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی